Go jul.

Go jul ! :D
 deta är nog den första dagen på lovet där jag har kunnat chilla lite, för dt mesta så har jag haft massor att göra med familjen o allt, har inte hunnit träffa S så mkt vilket är massa tråk men snart ska hon o jag till Danmark o det kommer bli över bäst.
Julen blev bra jag  fick det jag ville ha men mest pengar eftersom jag inte ville ha så mycket.
imorgon bär det av till morfar o jag vet inte om jag kommer att sova över där med fam men det får man väl se, nu ska jag se det senaste GG avsnittet ( 13 ) dricka te o bara mysa i soffan.
 
L.

stan med S.

Hejsan, idag i skolan va tråk jag va bokstavligt talat DÖD, jag somnade under biologin o jag höll på o dö helatiden tröt tröt tröt !!
senare i stan träffade jag S vi  käkade china mat kollade lite i stan jag fick min julpresent men S fick nt sin för ofc så glömde jag den aaaah !! vi fikade på stan o hade massa mys puss på dig!



Gud jag vill ha ett sånt armband ♥ ♥ nicole richie har samma typ ,p.

nu ska jag dra:  XOXO L

Ringar Ringar

skolan var jobbig o har ingen lust att prata om den :/, jag har fått min CAAMERA till baks o jag e överglad. men tyväer kan ni inte se mina bilder förns tidigast Fre för mitt minne ligger hemma buhu.
jag kollade lite på asos.com o hittade dom här underbara RINGARNA <33


xoxo L


Godmorgon.

har inte hunnit skriva så mkt än ^^.
här e 2  nyårsklänningar jag vill ha :3 ;



så sjukt fina !! ne nu e dt skola som gäller jag har 2 prov jag ska göra :/ sen kanske jag drar hem igen för jag e nt på topp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0