från fredag till lördag !

Hejsan igår var det fredag o jag han inte njuta av det alls -.-, kom hem o somnade direkt i sängen vaknades av att en galning plingade på dörren o dt va ofc mamma som nt kunde hitta nycklen! jag öppnade o gick direkt tbks ti sängen men ne där fick ja nt sova länge vi skulle tydligen träffa robert,lena o andra pers om en kvart o äta på resturang sen ishockey så ja var tvungen att fiksa mig snabbt o mamma va på ett stört humör som vanligt så hon gick om kring o stressade mig 24/7 o sa att jag skulle inte hinna men sen var det ändå jag som blev klar först :)

Redhawks vann !! med typ 2 - 0 tror jag kommer nt ihåg e seg i huvudet idag :** det va roligt träffade gamal killkompis där, men dt blev nt att vi pratade, fradagen försvann snabbt o nu är det lördag :/,

Det blir nog inte att jag gör något spec idag har inte bestämt ngt så .. jag måste ändå rita massa bilder till skolan så jag gör nog det å sen ikv myss o film tittande bara kanske, är massa tröt p.g.a denna vecka sovit dåligt o massa mer :( !!
nu ska ja rita wish me good luck  ♥ !!


PUSS LISA


trött da

igår följde min mamma med mig till topshop i lund snabbt jag lämnade tbks en tröja o köpte legings,
en tröja på en tjej med solglasögon fråg bikbok o en tröja från topshop med massa folk på.

idag har jag inte gjort något spec bara segat typ, mamma jag o robert åt på en china resturang.
tänkt lite på lovet o livet o massa annat XXD
ne jag har inte så mkt att skriva om jusst nu.


är så himmla kär  i håkan hellströms låtar älskar dom o hans röst är under baar :) mihi o han ser inte så tokig ut heller ;D !!



puss lisa.

ed westwick


ed westwick är så  underbar, har är skådespelare och är jusst nu med i  gossip girl och är även sångare i bandet the filthy youth. han har världens underbaraste sångröst :P, jag  kan tyvär inte hitta så mkt med honom på limewire med hans band men ja är ändå glad över vad jag har hittat!!


jag ska no köpa platt tång snart dt blir no denna typ isf, den e billigast *hoost*,  pallar nt spendera mkt me pengar jusst nu :/ .



puss liza.


s-s-s-söndag.

kommer inte att träffa safiye idag hon skulle plugga el ngt ;P men dt är bra att prioritera (st?)  skolan :D, ja ska plugga geografi senarre *suck* men ja måste huhuh!!
imorse fixade ja min IPOOD wooho i´m the beest :D <3nu ska ja bara ladda ner massa massa massa musik -.- för ja jag va tvugen att återställa hela ipoden för att fixa den o nu e allt borta snyft snyft .
stack till stan idag ensam (massa chill) snabbt skulle köpa 1 tröja på bikbok peace tröja över fin men dom hade nt öppet sen skullejag köpa en tröja på gina tricot men den va nt i min storlek så jag får köpa dom 2 senare i veckan :)
här e dom :





nu ska jag åka till coop o köpa godis ^^ senare ska jag kanske se en spansk skräk film o sex and the city o bara mysa ikv :) sista helgdagen innan  måndag snyft.


puss liza.


Nova lund me S.

kl va 12.50 när jag insåg att jag skulle träffa safiye 13.08 på centralen, jag stressade till busshålsplatesn o insåg att den gick för sent, sent så ja sprang o hämtade cyklen o så va klockan 12.58 fick fucking panik stressade som F.A.N men jaa jag kom i tid:D, varm som fan men ja kom i tid. vi åkte till nova lund o jag köpte : ett par rosa spets legings, ett lila belt, en blå stor halsduk o en rosa stor hals duk :D allt dt kostade 150kr, sen på topshop köpte jag ett par över söta örhängen o en kofta som jag nog ska lämna tbk den e för tajt o litelite förkort i armarna insåg ja när jag kom hem.
hade det jätte roligt med safiye:).
cyklade hem sen o dt va facktiskt massa mysss musiken i öronen o den lagom kalla lufen i håret. men när jag kom hem så skulle jag ladda musik på min ipod så fuckade sig hela ipoden ;__; nu kan jag nt göra ngt med det WÄÄÄÄÄÄÄH <//3


legingsen är nya o halsduken :D <33 störd pose i KNOWE!!!
bilder på dt jag köpt kommer kanske imorgon.


puss liza.

hemma o chillar.

kollar på tv o chilar lite är över tröt :O, imorgon ska jag o safiye till nova lund o shoppa m,m :D
ne nu ska jag sova har fått för lite sömn i veckna o känner att jag håller på att somna :
vill ha dessa tröjorna från topshop o legingsen :D

puss liza.

lookbook :3

go morron  människor. vaknade med att jag satte på te vatten ( får nt dricka kaffe på ett tag ;[ ) så medans dt kokar så sätter jag på lite musik annars blir det så himmla tyst. min hand är ff konstig o jag ska i skolan prata med skolsyter tror jag, nu sitter jag på golvet meed en kopp te med datan i knät o ett vaarmt element mot ryggen!!! är så sjukt kall nu för tiden o ja behöver värma miig:*
har kollat massa på LOOKBOOK o jag gillar deras bilder över mkt!!  här kommer lite
118917_3210684271_ac2547abc2_o
[ hon  liknar leighton meester över mkt]
119588_snowwwww
[ kommer nt på namnet nu men om ni kollar på top model 11 som går nu så är det en tjej med kort svart hår som liknar denna tjejen över mkt :O. tkr jao! ]
118721_ohaia
[sista bilden kunde inte hjälpa, så sjukt gullig bild o snygg, så sjukt naijs stil. gillar när killar klär sig typ så :* ]
nu ska jag chilla innnan skolan börjar goosh vill nt :( !!!  ska äta ngt innan min mage DÖÖÖR.



puss liza♥


. webba e allmänt skämmigt

jag sittar o webbar med en gammal kompis sofie sitter o flabbar o lite konstiga saker XD gör konstiga miner o allat möjlit hahah dt e skönt att få tbks kontkten :D jag har sjukt ont i handen o ska se om jag kan sova bort det eller något:( jaa  fjärde natten gillt eller hur ;) ??
meen ne nu fan gör det över ont  ska sova nu skriver mer imorgon kanske.

min stora kärlek :3, nattinatti.



puss liza.


. innan jag dör :,)

läser en under bar bok den heter "innan jag dör", den är så gullig o sorgsen :*, när jag läste den i skolan blev jag ärligt talat lite tårögd över skämmigt men ingen såg så what ever :). sen kom sharon o letade eftar mig hon sa att massa lärare skulle ha ett möte om mig o sånt så dom behövde kolla mig hos  sjuksöterskan angående min gluten,magkatar med mera. över jobbig sen behövde ja klä av mig tröja o stå  i bara BH o jag skämdes över  mkt ;__;. tkr inte om min kropp o vill helst inte visa över kroppen utan linne *snyftsnyft*.

nu laddar jag ner massa bra musik, limeWire  funkar bra igen WOOOHO ;D e STOLT jag fixade deeet !!!!
Ja har nog snart nog med pengar till min mob behöver kanske runt 1000 kr eller mindre :D wooho.
jaja nu ska jag läsa
.

Puss liza.

heder

Hejsan hoppsan lillebror, nu sitter jag vid datan stor shock va ;D, försökte fixa min blogg men det blev inte något bra o efter många otåliga försök så gav jag helt enkelt upp XD, har brist på sömn o jag ska sova så jag skiter i det nu fixar resten senare tror jag vill ha denna bilden som heder tror jag.






ska natta nu, liza !

bokproov :|!!?!?!

Go morron e över tröt vaknade för kanske en timme fast det känns som hjärnan precis startade :/
sitter o kollar runt lite på topshops internet butik o hittade massa fina saker som jag vill ha :**
ska köpa nya kläder å sånt snarrt :DD mihih :p

F**K ska ha bok prov idag o jag har bara läst 100 av 385 sidor typ men jag kan inte hjälpa det boken suger som fan och den är rasistisk tycker jag dt handlar om vita som vill inget hällre än slå ner svarta o svarta som bara villl slå ner vita SKIT BRA BOK!! NOT, tycker nt om sånt jag e nt nån jävla rasse så vf skulle jag vilja läsa en sån bok :S ???
min svenne lärare är lite konstig han väljer alltid sånna störda böcker där folk blir våldtagna o så måste man såklart lästa boken o sen blir det ju ett F**KING prov på boken bara för att kolla så vi har läst den ordentligt AAAH får lite adhd XP.
oops klockan är 08.29 ska vara i skolan om 1 min .... måste skynda mig :O.
 
Dagens låt :som jag har blivit massa beroende av är : Swing fly - singing that melody :3

the city.

söta lilla Whitny har lämnat L.A (the hills) o flytt till NY där hon också fick med sig på turen sin egna realityserie.
vilket jag tkr är över bra att man äntligen kan focusera på henne lite:) hon va inte med så jätte mycket på the hills utan va bara i skärmen då o då.
Whitney Port | The CityThe City CastThe City CastThe City CastWhitney Port | The City
puss på henne hon e Uber söt! ♥

nu ska jag fortsätta min trötta morgon med ännu mer kaffa o ännu mer tråk läsning av en skolbok som måste bli klar.


borta ok men hemma bääst!

Hemma igen o dt är över sköönt !
det va okej i halmstad träffade kusin o faster m,m o moffa ofc ^^
nu ser jag på det där programmet där dom ska avslöja trolldommar tkr det är löjligt :S dom förstör ju allt det är ju roligt att inte veta hur dom gör! fattar vf han täcker för sitt ansikte vissa personer måste bli över sura på vad han gör, hade jag blivit ifa !!

googlade lite på Leighton meester för hon e över söt ! o hittade denna bilden, goosh she´s beautiful!!
¨

blev inga färgade hörsaker för dom va fuckade blev dessa ist :D fast i rosa, blev nöjd!
Hörlurar INK


att åka eller inte åk till Halmstad ..?

suck vaknade för typ 2h sen av en pms morsa som skrek o klagade över mig o min syster tydligen så ville hon åka till halmstad o hälsa på morfar, något jag inte ville så klart.
hon sa att jag va tyå tvungen eller så skulle jag va hos pappa vilket jag inte kunde .S
så nu har jag valt o vi ska snart åka *SUUCK* vill inte !! -.- över boooring !!
nt att träffa själva moffa utan att bara vara där :/
på vägen ska jag till mediamark o köpa ett par hörlurar :D, över naijs <333 dom finns i sånna fina färger som blå/lila/rosa o grön, får se vilken färg det blir.
lyssnar nu på den ganska gammla låten Bitter Sweet Symphony av The verve.

men nu ska jag dra önska mig lycka till. för jag ska möta mammas syster o hon e jaa.. okej men hennes dotter ! hon vill jag inte ens prata om :P!

vill ha dessa dom e över snygga !


lite myskväll me S

ska snart dra till S vi ska ha lite mys o se 2 filmer Wild Child o the unborn.
asså jag gillar skräk o sånt på ett sätt men när jag ser på dt så en jag sån jävla fegis o när jag ska sova så börjar min hjärna tänka på den filmen o så börjar jag bli över rädd XD.kan vakna mitt i natten o få för mig att någon stirrar på mig eller att jag hör massa ljud haha, nu när jag skriver deta känner jag mig som en fucking 3åring men vafan jag skämms ändå inte dt är säker minst 25% i världen som e ganska lätt skrämda ;)


skola idag var jobbigt hadde över mkt ont i magen o jag höll på att dö :(, vi hade prov o det gick väl ganska ok kunde nästan allt på G o typ 50 % på vg kanske.

ska smsa S snart o jag kom på hur mkt jag hatar min mob XD, den fuckar sig 24-7 måste verkligen köpa ny men
samtidigt pallar jag nt lägga pengarna på en ny mob.s 
OH BTW vill ha denna MOBILEN har viljat ha den över länge oooh gud va jag vill ha den ;__;
den som ger mig denna mobilen kommer få en fucking fet kyss av mig !!!

love love looove it :* <3

liza.


otur..

F**K mår skit illa ligger i sängen har sån jävla otur hoppas inte jag är sjuk imorgon ska träffa safiye o jag ska göra prov o massa annat i skolan  o jag vill nt må dåligt då:(.
har sån jävla otur .s, har pluggat ganska mkt o kan dt bra ;/.
ska sova nu vill vaara frisk imon shuue !
 
lizaa.

VILL HA!

har ett fysik prov imorgon o jag har ganska lång lunch så ja tänkte att jag sticker hem o studar (HH). o skolans mat suger ju 24-7 o hemma har man ff KAFFE <33 :P ja e en liten kaffe beroende unge! jag ska studa lite nu men innan jag drar, jag vill ha dom här ..


lisa.

marsvin marsvin marsvin :*

jag vill ha ett ulligt gulligt littet marsvin :), jag vill ha ngn att gulla me o ge för mkt me mat så den blir lite tjock o gullig ^^.
vill vill vill ha :D, jag låter som en liten 3åring just nu men men :P,vill ha en som e ganska hårig( om man säger så xD) nt en sån som e helt sträv o weird ;S.
vill ha en typ som denna, vet ej vems bilden är hittade den på google men what ever !! 
hihi sån tönt jaaouee e :P !!!!



Rise and shine !?

Guten morgon! eller är det ? vaknade 1h senare än jag tänkte har bara drukit kaffe så jag har ont i  magen nu :(
sitter o kollar på mtv rise and shine o jag e över tröt smsar med safye o lite andra människor.
skrev ett inlägg innan men allt försvann för jag råkade trycka  på google ;@ XD!!
oojsan såg precis att klockan är 08.27 fuck måste vara i skolan om 3 min ( men jag bor nära så kommer kanske bara 2 min försent !!
får spel på alla sångare alla sjunger om rehab o att dom inte vill in där m,m snälla så fuckade texter XD !!
kan ingen hitta på något nytt en liten udda text inte om massa kärlek o sånt som varenda en sjunger om PLZ!!!
Whoops klocka blev precis 08.30 jag kommer nog komma kanske 5 -7 min sent , fuck nu måste jag värkligen gå.

/ Liza ♥

jag vill ha :*

En liten del av mitt hjärta är 100% nörd o jag vill ha denna tröja till 100% fast jag gillar nt att köpa online, vi får se om jag gör det :/
Batgirl Distressed Symbol Grey Juniors T-Shirt
vill också ha dessa legings jag tycker dom är över snygga :)!!
Spandex Stirrup Legging
nu ska jag göra läxor!!!
/lisa


skola skola skola -.-

pust, mkt skola även om det bara har gått tyå 3 dagar, har prov o mkt svenska en över 300 sidig bok att läsa o har nt riktigt börjat o jag ska ha läst klart den till typ nästa vecka eller ngt -.-.
nu sitter jag o på datan ofc o letar lite info om Marvel dom som gör serie tidningar o sånt.
vi ska göra en sån typ bildbok på bilden med ett spec ämne o mitt e Marvel: superhjältar . mohaha e man en liten tönt så e man (HH)!!  nu ska ja leta leta lite mer bilder XD
/lisa

Fredag!!

Skolan har börjat igen woho(not) det va väl okej andra dagen i skolan nt så farligt förutom att man e sjukt trött.
idag har jag bara slappat massa tagit det lungt hyrde The dark knight men såg den inte såg lite annat.
nu ser jag Sesong 1 avsnitt 1 av  veronica Mars en över bra serie  tkr ja, har sett lite blandat från sesong 2.
ne nu ska jag chilla lite mer läsa klart en skol bok.Herrå

jag e lite kär i denna serie :* <3


America's next top model


kollade för en sekund sen på topmodel 11 och jusst nu så laddar jag ner ep 3 - 13 på BitTorrent :) ska bli över roligt att  kolla på dom senare!

just nu kollar jag på lipstick jungel sesong 2 Ep 11 woho gillar dt över mkt !!
sitter o myser  i sängen medans jag kollar på det o efter den så blir det Gossip girl  Sesong 2 ep 14 jaja nu ska jag ff kolla på dt!!
Puss!

Tisdag?

Godmorgon kl e 13.04 o jag sitter ff i min pyjamas <3
är hos mammas kille o dt e väl ok ! sitter på deras data nu Mohaha har gjort det typ hela morgonen :* men gillar man att sitta vid datan så gör man.
sitter nu o kollar ut från deras fönster och allt ser så grått o tråkigt ut :/
vet ej vad jag ska göra idag mamma vill spela badminton men jag vill bara vara hemma hela dagen slappa o se film o bara chilla eller kanske till stan eller något iallafal NT sporta :|

ne nu fan ska jag kanske vara lite social o göra något puss.


go morgon ?

Fyfan vaknade imorse av att jag frös som in i helvete hade glömt fönstret öppet i natt o eftersom ja sover precis vi fönstret så e jag FUCKING förkyld nue :(, men dt blir mkt te o dt är ettt fett +
sen började mamma ropa på mig att jag va tvungen att vakna för vi ska träffa hennes kille o hans dotter lena , vi ska bada sen sova hos dom ikv ändå fett mys ;D.

just nu spelar anna scooby-doo o skriker lite mördande kommentarer för att hon blir dödad, fan den ungen kan få mig att skratta !!!

ska ladda upp lite nya låtar på min käraste IPOD <3 sen drar vi me bil upp till lund *suck* jag e över tröt får hoppas att jag nt somnar när jag somnar o sen drunknar "hihih".
Puss♥

ishockeey :*

Hellu.
jag skriver aldrig här typ så jag tänkte att jag skulle börja med dt igen :*
har sett på min första ishockey match idag o jag gillade den över mkt , har altid gillat hockey men att se dt live  e över baltl <3 sjukt naijs när alla skriker o hejar i´m in love <3
ska om nån vecka se på AIK dom kommer säker inte losa som miff gör 24-7  hoppas jag !

va med safiye i danmark för kanske 3 dagar eller något så där sen jag kommer nt ihåg .p
där köpte jag 2 söta tröjor en som e ganska lång o en som inte är dt.
sen 2 väskpr o en tjocke tröja där det står i ♥ cph .
men nu ska jag dra puss.


RSS 2.0